fredag 25 april 2014

Fyrtal; shocking pink och morgonrufs


Så var det fredag igen. Vilka veckor vi haft! Vi njuter av att se hur trädgården blir grönare och grönare, och hur vitsipporna tar över gräsmattan. Barnen skruttar runt i skogen och bygger kojor medan jag sitter på verandan och tittar på glittret i sjön medan jag solar näsan. Må nu bara sommarvädret hålla i sig ända till september!

* Idag träffade jag Ulrika för en frukost på stan. Så himla lyxigt att få börja fredagen med en balja latte och en croissant på ett flådigt café! När vi fikat klart tog Ulrika med mig på Rodebjers utförsäljning där jag föll som en fura för  en Crème de la Crème-rosa sidenjacka. Som jag brukar säga - små jackor av olika modeschanger kan man inte ha för många av!
* I vårt fönster mot verandan står en hortensia som bara blommar och blommar, och en uppstammad azalea (?) som varje vecka har minst en näradödenupplevelse.
* De dagar då morgonsolen flödar in genom köksfönstret känns till och med vår mintgröna pärlspont helt okej. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter att smälla upp den här tapeten istället!
* Flora tar det här med sovrufs till en helt ny nivå. Jag tackar min lyckliga stjärna att det finns silikondroppar då rufset ska förvandlas till flätor.

Ha en fortsatt fin fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar