onsdag 30 april 2014

Månadens fyra - A


Det var på håret att jag hann vara med i Anna och Ulrikas april-utmaning på bokstaven A, det var knivigt värre den här gången. Håll till godo de sista timmarna i april, här kommer mina fyra A.

ansikte - ananas - alfabet - adrenalinHär är den osminkade sanningen, mitt ansikte.  Tittar man noga kan man ana många festnätter på Stureplan under nittiotalet, skrattrynkor som korsar bekymmersrynkor och vaknätter med tre små. Ett ansikte hos en människa som fortfarande jobbar på att bli klokare, och som tycker att det där med livet kan vara det häftigaste, roligaste, men ibland också det jobbigaste som finns.

 
Vår sockerskål i form av en gul ananas med teaksked har hängt med ett bra tag. I de mörka småländska skogarna fann jag den på en gårdsloppis för ynka fem kronor. Nu är det ju sällan den kommer till användning, men vi känner en och annan tedrickare som gärna låter sig bjudas på en sked eller två ur den fina ananasen. Äta the real one gör jag mer än gärna.
 
 
När det kommer till alfabet och bokstäver i inredningen inser jag att vi inte har så mycket sånt. Och jag som verkligen gillar bokstäver och typsnitt. Senaste tillskottet med någon form av bokstäver på våra väggar är provtrycket av Crème de la Crèmes nya poster Blue. Hade jag fått bestämma hade den funnits ute i webbutiken för länge sedan, men nu är det så att fransmännen som skulle ha levererat det superfina pappret till mitt tryckeri har dragit ut i strejk, så det lär dröja ytterligare två veckor.
 

Adrenalin har vi gått om i vår familj. Åtminstone jag och två av mina barn har så pass mycket av den varan att det ibland pyser över. Att skrika fula ord och slänga saker i backen är inget jag är stolt över, men det känns så jäkla skönt just då. Kort och intensivt är min grej när det kommer till adrenalin :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar