måndag 26 maj 2014

På tapeten


Det sägs att värmen är på väg härifrån, men jag kan fortfarande känna värmen av solen på min hud efter dagar av utomhusliv. Jag fortsätter att leka med mönster, och har nu gjort porslinsskärvorna mer abstrakta och flytande. För massor av år sedan när jag läste textil formgivning var mönster det bästa jag visste, nu kommer jag ihåg varför och kan inte sluta. Med nyfunna vänner och grannar som har ett tryckeri på nedervåningen av sitt hus finns det oändliga möjligheter. Tapeter, anteckningsböcker, bordstabletter, eller varför inte tyg som allt ju faktiskt började med. Tror i alla fall att en vägg i vår matsal ska få tapetseras med stora blå akvarelliga skärvor, vad som händer sedan får vi se. Säkert är dock att det kommer ännu fler nya produkter till Crème de la Crème-butiken det närmsta året.

 

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt! Tror visst att flytten förlöst ytterligare kreativitet hos dig, min vän:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Miljöombyte kan göra susen, eller vad säger du själv :)

      Radera