söndag 4 maj 2014

Söndagsbilden
Så var majs första långhelg till ända. Bikinin från förra helgen hamnade längst in i garderoben och jackorna fick tas fram igen. Några stackars snöflingor singlade genom luften här om dagen, men på det stora hela så vann nog solen kampen om den ganska kyliga första maj-helgen. Man tror att man ska hinna med så himla mycket när man är hemma fyra dagar i sträck, men hur det nu blir så går man mest runt och skrotar i ett par gamla slitna tights, och vips så är det söndagkväll igen. Trots att helgen försvann i rekordfart har den haft sina ljuspunkter.

*Sistaminutenköpet av pionerna på ICA förra veckan gjorde sig alldeles utmärkt tillsammans med en bukett tant-nejlikor från samma ställe, som i sin tur blev glada att få sällskap av stora dito som kom med middagsgästerna igår. Nu har de slagit ut till jättelika fladdriga mörkrosa propellrar som ger vackra skuggor på vardagsrumsbordet. Om pionerna trivs med sitt blomsällskap så är det ingenting mot vad den nya okynnes-shoppade kudden gör tillsmammans med sina kompisar i soffan. Medan resten av familjen var på bio i torsdags smet jag in på Bolia. Ut kom jag med en kudde i mina favoritfärger och en bulldog i porslin :) På Bolia hittade jag också ett citat jag tyckte om, Let´s kiss until the world disappears, he whispered. När vi ändå pratar om kärlek blev jag idag påmind om att vi firar tioårig bröllopsdag i sommar. Vi borde hitta på något bara du och jag, säger mannen. Sagt och gjort, precis innan skolavslutningen åker vi en vecka till Bangkok bara jag och han. Barnen är utackorderade till höger och vänster, och jag ska vandra omkring på ångande varma gator, dofta på kryddor, pruta på marknader och dricka direkt ur kokosnötter med sugrör tillsammans med mannen i mitt liv. Jag tänker mig så där sensuellt bohemisk i fladdriga byxor och svala kimonos, precis som på bilderna hos Krickelin. Innan dess är det dock mycket som ska hinnas med. Just nu håller jag på med ännu en ny produkt som enbart kommer att säljas i Crème de la Crèmes webshop. Eftersom jag inte vet om det kommer att bli bra än så säger jag inte mer än att det handlar om gammalt glas och nya mönster.

Fler söndagsbilder hittar ni här.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar