tisdag 20 maj 2014

Uppdatering; här och nu


Utan för fönstret regnar äppelblom och i köket slinker den ena efter den andra koppen kaffe ner medan Jill Jonson sjunger från verandan i Nashvill. Jag är mitt inne i ett bildredigeringsmaraton, då jag äntligen håller på att städa i webbutikens hyllor. Allt sålt försvinner till förmån för nytt och fräscht.

 På tal om nytt så är jag mycket stolt över Crème de la Crèmes senaste produkt. Jag har så länge jag kommer ihåg varit en sucker för coasters eller glasunderlägg, älskar att ha en fin hög på vardagsrumsbordet som man kan ta fram när man ska dricka en kopp te eller ett glas vin.

Djurmönster har ju varit på tapeten ett bra tag nu, och själv skulle jag nog kunna titulera mig en riktig pantertant. Glasunderläggen är tillverkade i 5 mm tjockt plexiglas och är lasergraverade i mitt grannhus, snacka om lokalproducerat ;) Säljs i set om fyra där man får fyra olika mönster - zebra, tiger, giraff och leopard.

bild: Vouge UK
Som vanligt känns det som om jag inte riktigt hinner med, det är ju inte riktigt klokt att det bara är tre veckor kvar till sommarlovet! Det gäller att stanna upp och njuta då och då så att man inte missar allt. Just nu är gräsmattan blå av förgätmigej och på vår bergknalle slingrar murgröna och taklök. Det där med rabatter verkar inte ha varit förra husägarnas kopp te, och lika bra är kanske det. Jag fortsätter drömma om blomsterängar och prunkande rabatter medan jag planterar sommarblommor i krukor på vår veranda.
 
 
 Verandan ja, denna ljuvliga plats som bjuder på skugga mitt på dagen och kvällssol lagom till middagen, milsvid utsikt och svalkande vindar. Varma dagar blir detta vårt andra hem.
 
*karaff och glas från Sia Mai.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar