lördag 22 februari 2014

Äntligen!


Att ha en blogg eller inte, har varit frågan det senaste halvåret. Jag har vägt för- och nackdelar, stött och blött, och slutligen kommit fram till att jag ger det en chans! Med nytt hus, ett växande företag och tre vilda ungar lär det ju knappast bli brist på saker att skriva om. Snarare brist på tid, men med tanke på att jag inte lär få mer tid de närmsta tio åren är det väl bara att bestämma sig. De ä ba å åk!

För er som inte redan känner mig så heter jag  Ida. Är en utflyttad norrbottning med ett sydländskt temperament. Mamma till två döttrar och en buspojke, gift med en händig man som jobbar på kontor. Andas färg och form och brinner för mitt företag Crème de la Crème. Livet de la crème är en fortsättning på min gamla blogg Familjen i Uttran. Allt ifrån våndan över att inte få ihop livspusslet till recept på grön jos. Funderingar på hur man som latmask ska lyckas bli gatans kralligaste mamma, och hur i hela friden man ska lyckas förverkliga alla idéer som snurrar runt i huvudet. Såklart en jädrans massa kreativitet och inspiration också, som Instagram fast med mer text.

Häng med vetja!

11 kommentarer:

 1. Mycket nyfiken på huset ert. Ser helt underbart ut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva huset är verkligen underbart! Däremot har inte våra saker hittat sin plats än utan valsar planlöst runt från rum till rum. Det tar ett tag att bo in sig!

   Radera
 2. Kul att du börjar igen. N Blir inspirerad av din text. I den här tiden går det förstås inte att vänta på mer tid... Det är prioriteringar det handlar om. Skulle gärna prioritera bort lite städning. Det är väl det det får bli... Mindre tråkigt, mer roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Prioritera bort städning alltså, det är bland det bästa vi gjort. Plockandet inför städningen tar tillräckligt mycket tid, vetskapen om att HELA huset blir rent varannan vecka är ren och skär lyx. Dessutom kanske du hinner blogga lite ;)

   Radera
 3. Jättekul att du bloggar igen! Följer dig på Insta också, men så kul att läsa dina texter och funderingar! /Annika

  SvaraRadera
 4. Aha, då var du alltså igång med blogg igen. Kulkul! Hade nog lite på känn, för jag kikade in på FiU för bara ett litet tag sedan, i hopp om nya sköna fyrtal och allt annat kretivt du brukar bjuda på.

  Hittade hit via Weronicas länk nu och har hunnit uppdatera mig. Så fint allt ser ut! Och wow, guld på toa! Vi som mest har rostbrunt, som i rör som behöver målas... ;)

  Ska bli kul att följa dina nya äventyr!

  /helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så glad att just du hittade hit Helena! Välkommen!

   Radera