söndag 23 februari 2014

Bra mat

 

Visst händer det att jag drar i mig en påste flottiga pommes eller en näve smågodis ibland, bara inte så ofta nu för tiden. Jag vågar nog påstå att hela vår familj fått en ändrad syn på det här med mat de senaste åren. Det är nog bara Rufus som är lyckligt ovetande om hur det var innan jag fick dille på grönsaker, lchf, paleo, raw food och allt vad det nu kan heta. Idag äter vi god, nyttig mat utan att följa några speciella regler. Mycket grönsaker, lite kolhydrater och inget vitt socker. Nu tänker jag inte tjata mer om det, men då och då lägger jag ut ett recept på något vi testat och som gick hem hos såväl truliga åttaåringar som kräsna fourtyish mammor och pappor.

Söndagens soppa blev en variant av ett recept jag hittade i Arlas lilla broschyr, ni vet den där man får i mataffären. Smaklig måltid!

 

2 kommentarer: