torsdag 27 februari 2014

Fyrtal; Färgstarkt och mjölkvitt


Den här veckan har sannerligen gått i rejser-fart som Flora skulle ha sagt. Idag var det dock som om det tog stopp. Tre stora CdlC-ordrar står utanför dörren och väntar på att köras ut till nya och gamla återförsäljare. Jag tror att min tröghet idag kommer sig av de färdigpackade ordrarna och att jag idag borde börja på något nytt. Det är som när man just läst ut en bra bok och måste börja traggla sig igenom de första sidorna i en ny för att komma in i det igen. Just idag får det vara så, segt och lite avslaget. Jag försöker kicka igång mig själv med ett fyrtal som är en gammal goding som får följa med från Familjen i Uttran.

* Om vädret utanför är jämngrått så är min lunch desto färgstarkare. Stekte bacon, rödkål, spenat, ruccola, lök och lite vitlök, och strösslade på blodapelsin och pumpakärnor när det var klart. Mat man blir glad av!
* Jag är så glad att vi äntligen har plats för karmstolarna jag gjorde i ordning för några år sen. De har sedan dess stått till sig på vinden, men har nu fått varsitt hörn i vardagsrummet.
* Plockade ihop några ljusstakar i vitt och marmor i morse. Tillsammans med pastell och mässing är det detta som verkar gå hem bäst ute i stugorna.
* Den här bilden från gårdagens Instagram gör mig också glad. Vardagsrummet är de enda rummet där sakerna faktiskt verkar ha hittat sin plats och jag älskar det! Underbart när mönster och färger liksom verkar trivas tillsammans, trots olika bakgrund.

Önskar er en fortsatt fin torsdag!

5 kommentarer:

 1. Åh, ett klassiskt fyrtal - härligt! Störtgillar din nya blogg såklart - heja! Ser fram emot allt som komma skall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Det känns bra att du hänger med mig här med ;)

   Radera
 2. Åh vad jag gillar att du är tillbaka i bloggvärlden. Du är saknad!

  SvaraRadera
 3. Heja fyrtal. Kanske man skulle ta och haka på … :)
  Stor kram … morgon fika snart va!
  u.

  SvaraRadera