söndag 16 mars 2014

CdlC-bygget


Idag är en sån där dag då det är härligt väder om man sitter inomhus. Jag lurades av den strålande solen och föreslog att vi skulle äta lunch ute, efter fem minuter med bortblåst pizza och rinnande näsor gick vi in och satte oss i köket istället. Nu trotsar barnen orkanvindarna uppe på vårt berg och är ute och leker medan jag sitter under en filt i soffan och planerar sommarens bygge.

Crème de la Crème ska få ett eget hus vad det lider, och ingen är gladare än jag! Huset är tänkt att byggas som ett gammalt vagnslider och kommer att vara indelat i tre delar; ett kombinerat showroom/butik, en verkstadsdel och en gästbostad. Det ska bli så in i bängen skönt att kunna gå hemifrån till jobbet, och att slippa visa upp produkterna på köksbordet när det hör av sig folk som vill komma och köpa något på plats. Min tidsplan är att ha det färdigt innan midsommar, mer realistiskt är nog att ha det färdigt innan skolstarten i augusti ;) Ett som är säkert är att jag kommer att ställa till med ett hejdundrande invigningsparty, och att Ni är bjudna!

12 kommentarer:

 1. Bravo Ida!
  /Karin LG

  SvaraRadera
 2. Det låter helt fantastiskt! Hoppas förkylningen är bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tack och lov var det en snabbt övergående flunsa, nu har jag snört på mig springskorna igen!

   Radera
 3. Oj vad spännande! Ritar du själv eller har du hjälp med det? Jag har ritningarna på vår utbyggnad i huvudet men vet inte hur jag ska ta mig vidare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är min tusenkonstnär tullman som har ritat huset. Kan man inte rita konstruktionsritningar själv, är det nog ett hett tips att kontakta en arkitekt som kan hjälpa till att få ner ritningarna på papper.

   Radera
  2. Landskapsarkitekt är bokad nästa helg, nu ska vi få ordning på tomten :-)

   Radera
 4. Mycket spännande och välbehövligt nu när du har sån vind i seglen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns onekligen jättespännande. Fram för allt tror jag att ett CdlC-hus kommer att förenkla mitt arbete.

   Radera
 5. Gud vad spännande och jädrar vad jag vill komma på festen!

  SvaraRadera