onsdag 26 mars 2014

Over and out


Sedan slutet av januari har jag gjort femtiosju ljusstakar. Femtiosju, det är ju inte riktigt klokt. När man sedan tänker på att alla de där ljusstakarna hamnat i butiker och i nya hem både i Sverige och utomlands blir det rentutav svindlande!

Just nu har jag dock likt den franska tulpanen svårt att hålla huvudet uppe, energin räcker helt enkelt inte till. Men jag tänker att då får det väl vara så några dagar. Jag växlar ner och tankar kraft bakom Rufus öra och i gropen mellan Karlas skulderblad, ur Floras kvillrande skratt och mot mannens axel. Jag klappar mig lite på axeln och säger att det inte är hela världen om jag blir färdig med den där ordern på måndag istället för på fredag. Sedan går jag och lägger mig i en renbäddad säng och drömmer om solvarm hud och doft av hav. Over and out.

1 kommentar:

  1. Konsten att ge sig själv chans att ta återhämta sig tror jag är bland det viktigaste vi måste lära oss. Du gör helt rätt som prioriterar det. Välförtjänt är det också!
    Fin helg Ida
    Kram Cecilia

    SvaraRadera