fredag 28 mars 2014

Svenskt tenn VS Villa Furuborg


Med tanke på att det just nu inte finns särskilt mycket mer än en kudde och en pall från den fina butiken på Strandvägen i vårt vardagsrum kan man kanske tro att jag fått hybris som ens kommer på tanken att jämföra våra loppissoffor med en mullig fåtölj med grönskande Frank-tyg.
 
Det jag är ute efter är att man faktiskt kan fånga samma känsla med en blandning av loppis, Ikea och några få utvalda dyrgripar. Klyschigt - ja visst, men det funkar :)
 
Idag hade jag besök av redaktör och fotograf från tidningen Hem och Antik. I majnumret kommer ett porträtt av mig och några av mina favoritsaker. Kul!

9 kommentarer:

 1. Bra rubrik och bra jämförelse! :) /Annika

  SvaraRadera
 2. ...och med det menar jag ju såklart att du har fått till ett än bättre rum med loppis och personlig stil! :) /Annika igen

  SvaraRadera
 3. Tycker jämförelsen är klockren och oerhört inspirerande!

  SvaraRadera
 4. På pricken! Challan

  SvaraRadera
 5. Men du har snyggare soffbord! /Jessika

  SvaraRadera
 6. Ditt/erat rum är ju klart personligare! Mera blandning åt folket! Även om Estrids och Franks "grejjor" inte direkt går av för hackor de heller. ;)

  Och vad spännande med medverkan i Hem & Antik - i vilket nummer kommer du och dina "grejjor" in då tros?

  /helena

  SvaraRadera
 7. Jag gillar din jämförelse!

  SvaraRadera
 8. Men bra inlägg! Är väldigt förtjus i Svenskttenn-stilen, men är inte gjord av pengar. Det kluriga tycker jag är att ringa in stilen, men blandning i färg och mönster, grönska (både riktig och i tryck) och att samla samlingarna, något sådant?

  Ps. Majsigt vardagsrum!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Vad snyggt ni har det! Loppis rules - den känslan går inte att få i vilken butik det än må vara.

  SvaraRadera