måndag 3 mars 2014

Pink


Igår förmiddag bestämde jag mig för att vintern var slut och åkte för att handla penséer och narcisser till krukorna vid entrén. Innan jag hade gått och lagt mig på kvällen hade koltrastarnas skönsång och gröna gräsmattor bytts ut mot ett fem centimeter tjockt snölager. Ridå.

Idag var ordningen återställd med barmark och fågelkvitter. Jag har "roat" mig med att slipa och borra hundrafemtielva rosa skärvor till en ljuskrona som ska fotas till tidningen Lantliv på torsdag, innan den åker vidare till Crème de la Crèmes återförsäljare Gumbostrand Konst och Form utanför Helsingfors. Just det där borrandet och slipandet är något jag kan skjuta på i dagar, sen när jag väl gör det så är det inte så farligt. Dessutom jobbar jag samtidigt på allmänbildningen. Med P3 dokumentär i öronen lär jag mig allt om såväl Folke Bernadotte och de vita bussarna, som helikopterrånet i Västberga. Win win helt enkelt!

2 kommentarer:

  1. Älska P3 Dokumentär! Mötte några vänner och bekanta på min ensamma Valborgspromenad förra året. "Häng med hem till oss!" "Eh... Nej, jag tänkte lyssna färdigt på Kongokrisen."

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa! Nu har jag snart lyssnat slut på dokumentärer och varvar med P3 verkligheten!

      Radera