fredag 7 mars 2014

Too much

.
Minimalist har jag aldrig varit, jag älskar att omge mig med mycket och många, om än noggrant utvalda, saker och människor. Fast just idag när jag tillbringat morgonen med att leta efter en liten, men ack så viktig sak, som inte setts till sedan flytten förbannar jag alla saker som kommer i min väg. Oerhört frustrerande att hitta låda efter låda med saker jag INTE behöver just nu, medan min saknade lilla  grej är som uppslukad av jorden. Jag fortsätter att leta, om inte annat kanske jag hittar något annat spännande!

Med en bild från min gamla CdlC-verkstad önskar jag er alla en fantastisk helg! I morgon blir det vår, ropar Flora när hon rusar in på dagis i morse, det sa dom på radion i morse! Inte mig emot, grillväder och femton plusgrader är något jag kan leva med första hälften av mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar