söndag 9 mars 2014

Söndag


Vi hamnade lite på kant med varandra i morse just den här söndagen och jag, men i takt med att solens strålar visade sig blev vi sams igen. Nu sitter jag med marssolrosiga kinder och räknar ner timmarna tills han med stort H är hemma igen. Det är som om dagarna haltar lite när inte familjen är komplett.

Lampan på bilden är en prototyp som får bo kvar hemma hos oss. Senare i vår kommer det dock att komma mindre varianter på samma tema. Bordet är beställningsvara och finns att köpa här. Fisken som fram till nu enbart har använts till att serveras soppa ur fick ett fång av tulpaner och blåbärsris idag och verkar trivas rätt bra med det. Ha en fortsatt fin avslutning på veckan!

1 kommentar:

  1. Sorry Ida, visst gillar jag alla dina kreativa skapelser skarpt (även om jag ibland oroar mig över om det ska bli några vaser och tallrikar kvar till oss andra...) ;) men just här måste jag tillstå att det är den fantastiska fiskskålen som fångar min syn mest! Det är så häftigt att sätta blommor i något som egentligen inte är till för det. Häftigt och tufft och fint - allt på samma gång liksom.

    Och så tänker jag lite på Stefan Sundstöms gamla låt när jag ser den. Fast den handlar förstås om fisk I en skål.

    /helena

    SvaraRadera