onsdag 19 mars 2014

Fyrtal; snö och träningsvärk


Ibland förstår jag bara inte var dagarna tar vägen. Kom på mig själv med att ha skrivit tisdag x 4 istället för onsdag nyss, och vips låg jag minus en dag. Nu är i alla fall en av mina största Formex-ordrar alldeles snart färdig. På fredag, senast på måndag åker ljuskronor, våningsfat, ljusstakar och krokar iväg till Seoul i Sydkorea. Håll tummarna att allt håller den långa resan.

Nu kör vi Bolibompa, pyjamasrejs och nattning medan pappan sitter i telefonmöte. Sedan är det jag som lägger mig i soffan med ömma ben och låter mig serveras en sen middag bestående av en skål kokosgröt med blodapelsin, gröna russin (är beroende av den blandningen) och mandelmjölk. Efter det lär jag somna ovaggad.

* Hur går det med springandet då? Tackar som frågar, det går bra. Jättebra. Efter fem springturer är jag nu uppe i 4,5 km. Jag har kommit på att det där med peppig musik är min hemlighet. När jag känner att, nä nu får det räcka, jag har ju ändå sprungit en minut längre än sist, så hakar jag upp mig på musiken. Tänk om det kommer en jättebra låt efter den här, jag måste springa en stund till så att jag får se. När den nya låten kommer så bestämmer jag att jag åtminstone springer fram till refrängen, och så fortsätter jag så tills jag kommer till något lagom jämnt antal minuter eller kilometer. Och så inte att förglömma:  Du är lång, snygg och har lätta steg :)
* I går var temat i Hanna Wendelbos fotoutmaning på Instagram tacksam. Det är ju mycket jag är tacksam över, kanske i synnerhet att jag och min familj är friska. Den senaste tiden har jag träffat på människor som befinner sig i samma fas i livet som jag, och som på ett eller annat sätt drabbats av svår sjukdom. Som den hårda vägen fått erfara hur skört livet kan vara. Jag känner mig tacksam och ödmjuk för varje dag, och för livet i allmänhet. Känner mig också tacksam över att jag har fått möjlighet att leva min dröm. Att kunna säga upp sig från ett "vanligt" jobb för att prova sina vingar med ett eget företag är få förunnat. Att sedan kunna säga att det faktiskt  går ganska bra är ju helt fantastiskt!
* Bye bye gröna gräsmattor, hej hej vinter! Så var det dags igen, vårens bakslag numero tre. Har dock hört att det från och med helgen väntas sol och tvåsiffriga plusgrader, så jag försöker att inte misströsta.
*Abra kadabra poff, lägg in alla kläderna i garderoberna med ett tjoff! Nähä, det funkade inte idag heller. Får väl ägna mig åt lite vikarenakläderochlägginigarderoberna-terapi i morgon bitti. Just nu är vårt sovrumsgolv täckt av blå plastkassar från det stora varuhuset, kläderna hinner liksom inte därifrån innan de ska tvättas igen. Ska i alla fall göra ett försök att få bort så pass många kassar att jag får en gång från dörren till sängen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar